• Get inspired
 • Fantastiskt fina barnrum

  Väntas tillökning? Grattis! Nu öppnas en hel värld med underbara färger och tapeter att dekorera barnrummet med. Det är dessutom väldigt enkelt att hitta ett motiv om det finns ett tema, som till exempel en kulör, geometriska former, blommigt, lekfullt, naturmotiv eller fototapeter. Är du kreativt lagd och stadig på hand kan du också måla väggarna med egna motiv genom schabloner med siffror, träd eller djur.

  Har du inte plats för ett barnrum kan du alltid skapa en mysig hörna i ett annat rum. Använd dig av olika kulörer eller mönster som avgränsar och skapar ett intressant blickfång. Pastellfärger passar i bebishörnan medan starkare kulörer passar bra för småbarn och äldre barn. Tänk på att använda en hållbar färg eftersom väggarna utsätts för en del slitage. Nordsjös Easy2Clean är tålig och tvättbar utan att färgen bleknar.

   

  Rum för bebisen i underbara pastellfärger. Skapa en enhetlig look genom att måla vägghyllor och skåp i samma nyans som väggen i bebishörnan.

   

  Kulörer: Misty Valence, Restful Le Havre och Bright Valence från Nordsjö.

   

  Rum för de lite större barnen i starkare kulörton

  Kulör: Dazzling Fontaine från Nordsjö

   

  Lite större barn vill säkert vara med och bestämma hur det ska se ut i deras rum. Har de ett speciellt intresse kan det vara kul att plocka upp det i inredningen. Skapa liv i väggarna med våra fototapeter och välj och vraka bland motiv inom sport, djur eller film.

   

   

   

   

  Tapeter för barnrummet. Vi har ett brett sortiment av härliga tapeter för de små. Spana in kollektionen Scandinavian Designers Mini från Boråstapeter eller tapeterna True Unicorns, Small Town och The Big Blue från Majvillan.

  När du ändå är igång med att dekorera barnrummet och kanske får några tapetbitar över, kan du passa på att använda spillbitar till vepor eller girlanger som dekoration.