RSS

Blogg

William Morris nu som Non-Woven!

William Morris är en av de mest kända mönsterdesigners som funnits och namnet är nästan synonymt med tapeter. Förutom mönstertecknare var han även en stor tänkare och hans tankar om inredning lade grunden till Arts & Crafts-rörelsen, vars svenska motsvarighet ofta refereras till med orden ‘vackrare vardagsvara’. Så här sa Morris:

“Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beautiful.”

Är tapeter då verkligen användbara? Självklart! Det finns få saker som kan åstadkomma så stor förändring i hemmet som en tapet. Någonting som du njuter av varje dag, som kan inspirera dig och ge dig både lugn och energi.

Med den senaste kollektionen Archive IV från William Morris på non-woven blir det dessutom superenkelt att sätta upp din alldeles egna William Morris-tapet!

 

Att inreda med tapet

Att välja tapeter och inredning till sitt hem är fantastiskt roligt men även en utmananing.Ofta har du en ganska klar uppfattning om vad du gillar för färger, mönster och möbler men när du väl ska förverkliga din inredningsidén kan det vara svåra beslut som behöver tas. Vilka färger ska jag ha? Kommer mina möbler matcha eller måste jag köpa nya?

Tapeter för ditt favoritrum

Det nya favoritrummet att tapetsera är utan tvivel barnrummet. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Med lite god vilja så passa egentligen de flesta tapeter utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Vilken är din Boråstapet?

Boråstapeter har tapeter för dig som inte vill välja mellan kulturarv och att ha det senaste. Läs mer om vårt utbud av Boråstapeter!